Loader
Behandelen van een houten vloer

Uw houten vloer hardwaxen

Uw houten vloer hardwaxen

Een met hardwax behandelde houten vloer, is vergelijkbaar met een geoliede vloer. De hardwaxolie behoudt de natuurlijke uitstraling van de houten vloer met een extra lichte glans laag. Ten opzichte van de olie heeft de hardwaxolie een vollere, warme uitstraling en benadrukt het de structuur van de vloer. Het bevat een component olie en een component hardwax. Het component olie trekt in de vloer en het component hardwax blijft als een beschermlaag op de vloer liggen.

Uw houten vloer behandelen met hardwax

Woodstep maakt standaard gebruik van de Corcol olie in combinatie met de Aquamarijn Solim hardwax. Deze op natuurlijke, plantaardige oliën en wassen gebaseerde hardwax bieden een uitstekende beschermlaag tegen vocht en vuil.

Evenals de andere behandelingen, is het mogelijk een kleurvariant aan te brengen mits uw houtsoort dit toe laat.

Een hardwaxolie vergt met regelmaat onderhoud. Stofzuig of veeg de vloer voldoende om vuil en zand zo snel mogelijk weg te nemen. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik van de vloer, dient deze met de bijhorende producten gereinigd te worden. Daarnaast raden wij aan jaarlijks onderhoudt uit te voeren. Doormiddel van de onderhoudswax kunt u dit met gemak zelf uitvoeren. Plaatselijke krassen en vlekken kunt u tevens bijwerken met de onderhoudswax.

Bent u benieuwd voor welke prijs u uw houten vloer een andere uitstraling kunt geven met een hardwax behandeling? Vul dan snel de prijscalculator in en ontvang direct uw persoonlijke prijs!

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €6,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €6,95 per m²

Aanbieding is alleen geldig in april en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs
TOP