Behandelen van een houten vloer

Uw houten vloer lakken?

Uw houten vloer lakken

Uw houten vloer laten lakken is een verstandige keuze. Lak is speciaal gericht op de zwaarste belasting van uw houten vloer. Onze parketlak zorgt er namelijk voor dat de vloer volledig wordt afgesloten van vocht en vuil. Gelakte vloeren vergen weinig onderhoud ten opzichte van geoliede of gehardwaxte vloeren. Een laklaag beschermt optimaal tegen beschadigingen en slijtage, zelfs op de meest bewandelde plaatsen in uw huis.

Uw houten vloer behandelen met lak

Woodstep maakt standaard gebruik van de Loba 2K lak van Lecol. Deze waterbasis lak wordt in twee lagen aangebracht. Deze topkwaliteit lak is geurloos en niet slecht voor de gezondheid. Het voordeel van deze lak is dat de twee lagen bijna direct na elkaar kunnen worden aangebracht. Hierdoor is het eerder mogelijk om uw houten vloer weer in gebruik te nemen.

Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik van de vloer, dient deze met de bijhorende producten gereinigd te worden. Het onderhoud van een gelakte vloer, gebeurt met behulp van een onderhoudspolish. Op deze manier behoudt u het optimale resultaat van de gelakte vloer.

Evenals de andere behandelingen, is het mogelijk een kleurvariant aan te brengen mits uw houtsoort dit toe laat.

Bent u benieuwd voor welke prijs u uw houten vloer een andere uitstraling kunt geven met een lak behandeling? Vul dan snel de prijscalculator in en ontvang direct uw persoonlijke prijs!

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €9,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €9,95 per m²

Deze aanbieding is alleen geldig in juli en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs