Loader
Behandelen van een houten vloer

Uw houten vloer oliën?

Uw houten vloer oliën

Een geoliede houten vloer biedt een natuurlijke uitstraling voor de gehele ruimte. Olie beschermt de parketvloer tegen vocht- en vuilvlekken. Het is een matte afwerking, waardoor uw vloer een luxueuze matte uitstraling krijgt. Door uw houten vloer te laten voorzien van een olie behandeling, zorgt u ervoor dat de vloer een natuurlijk eindresultaat krijgt. Indien uw houtsoort het toelaat heeft u een ruime keuze in beschikbare kleuren.

Uw houten vloer behandelen met olie

De olie dringt diep in het hout waardoor deze een zeer goede bescherming biedt. Doordat de olie in het hout dringt is het mogelijk om deze plaatselijk bij te werken. Dit om bijvoorbeeld krassen en vlekken te verhelpen.

Woodstep maakt standaard gebruik van de Royl 2K olie van het merk Rigostep. Deze olie is zeer geschikt om de houten vloer te behandelen. Het tweede component geeft een extra bescherming en zorgt er voor dat de olie vrij vlot droogt. De olie is gebaseerd op natuurlijke herwinbare grondstoffen, het is ook nog eens goed voor het milieu.

Een geoliede vloer vergt met regelmaat onderhoud. Stofzuig of veeg de vloer voldoende om vuil en zand zo snel mogelijk weg te nemen. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik van de vloer, dient deze met de bijhorende producten gereinigd te worden. Daarnaast raden wij aan jaarlijks onderhoudt uit te voeren. Doormiddel van de onderhoudsolie kunt u dit met gemak zelf uitvoeren. Plaatselijke krassen en vlekken kunt u tevens bijwerken met de onderhoudsolie.

Bent u benieuwd voor welke prijs u uw houten vloer een andere uitstraling kunt geven met een olie behandeling? Vul dan snel de prijscalculator in en ontvang direct uw persoonlijke prijs!

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €6,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €6,95 per m²

Aanbieding is alleen geldig in april en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs
TOP