Loader

Een geschuurde houten vloer

Uw houten vloer is onlangs geschuurd, en nu?

Er zijn tegenwoordig allerlei verschillende afwerkingen verkrijgbaar voor houten vloeren. Zo zijn er geschuurde, geschaafde, geborstelde en zelfs gerookte houten vloeren. Welke afwerking het beste in welk interieur past, is geheel persoonsgebonden. Hier vindt u meer informatie over geschuurde houten vloeren.

Wat gebeurt er bij het schuren?

Onder een geschuurde houten vloer verstaat men een vloer waarvan de nerfstructuur glad is geschuurd. Hierdoor wordt de nerftekening minder goed zichtbaar. Dit geeft een prachtig effect. Door deze dichte nerfstructuur, blijft de kleur van de behandeling meer op de oppervlakte van het hout.

Uitstraling van een geschuurde houten vloer

Het eerste wat opvalt wanneer men kijkt naar een geschuurde houten vloer, is dat het een rustige uitstraling biedt. Bij een geschuurde houten vloer is de nerf vaak afwezig. Dit zorgt voor de egale en rustige uitstraling. De veelzijdigheid van een geschuurde houten vloer is het volgende wat opvalt. Dit type afwerking, wordt zowel gebruikt in landelijke als moderne huizen. Zo valt te zien dat dit type vloer gebruikt kan worden voor vele verschillende inrichtingen.

Kan mijn houten vloer geschuurd worden?

Bent u benieuwd of uw houten vloer geschuurd kan worden? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Woodstep. Indien u hier vragen over hebt, kunt u altijd bellen of een e-mail sturen.

TOP