Loader

Een moderne inrichting voor uw woning

Een moderne inrichting voor uw woning

Een moderne inrichting valt te herkennen aan strakke lijnen en rustige uitstraling. Vaak worden dit type inrichting ingericht op een minimalistische wijze. Dit zorgt voor rust. Toch heeft iedere inrichting een klein beetje sfeer en karakter nodig. Door te kiezen voor de juiste houten vloer, is de gewenste sfeer dichter bij dan verwacht. Er zijn namelijk veel mogelijkheden wanneer men kiest voor een houten of parketvloer.

Welke kleur vloer kiest u?

Een witte vloer is een stijlvolle keuze die een chique sfeer met zich meebrengt. Wit is het ideale decor voor bijna iedere inrichting. Het is fris, rustig en neutraal. Hierdoor is het mogelijk om de witte houten vloer te combineren met vele verschillende meubels in de moderne inrichting.

Stijlcombinaties

Een moderne inrichting wordt vaak gezien als strak en chique. Dit komt door de vele witte accenten die hier een hoofdrol in spelen. Toch is het altijd mogelijk om deze te combineren met een schitterende bruine houten vloer. Om een modern interieur warm en sfeervol te maken, kan een vloer namelijk veel betekenen.

De rustige moderne stijl

Een van de meest bekende en rustigste uitstralingen voor een moderne houten vloer, is de kleur grijs. De grijze houten vloer komt het vaakst terug bij een moderne inrichting. Om het nog iets stoerder te maken, kiest men vaak voor een grijze vloer met een duidelijke houtstructuur en noesten.

Mensen die vooral van hun rust willen genieten kiezen vaker voor een strakke, egale grijze vloer.

TOP