Een houten vloer

Extra diensten

Extra diensten

Naast het schuren en behandelen van houten vloeren, behoren er ook verschillende extra diensten tot onze mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan het frezen van V-groeven, het opvullen van spijkergaatjes of het aanhelen of vervangen van kapotte vloerdelen. Hieronder treft u een uitgebreid overzicht aan van onze extra diensten.

Een beschadigde vloer repareren

Het kan voorkomen dat door bepaalde omstandigheden gedeeltes van de vloer vervangen moeten worden. Bijvoorbeeld als planken dusdanige slijtage-/ schadeplekken vertonen, dat alleen het schuren niet volstaat. In deze situaties is het mogelijk om gedeeltes van de vloer te verwijderen en aan te helen met nieuwe vloerdelen. Hierna kan de vloer worden geschuurd en behandeld.

Een vloer repareren

V-groef frezen

Indien uw houten vloer is voorzien van v-groeven is het noodzakelijk om deze te frezen. Wanneer dit niet gebeurt, zal er na oplevering een zichtbaar kleur verschil ontstaan tussen de v-groeven en de rest van de vloer. Daarnaast zal de nieuwe behandeling niet goed hechten tussen de v-groeven. Bij grotere v-groeven wordt er gebruik gemaakt van een machine. Wanneer dit niet mogelijk is, worden de v-groeven handmatig geschuurd.

V-groef frezen

Een gespijkerde vloer schuren

Is uw vloer voorzien van spijkers? Dan zal de vloer na het schuren opgevuld moeten worden. Door trillingen van de schuurmachine komen de spijkers omhoog. Ze worden naderhand terug geslagen en de gaten worden opgevuld. Zo zal de vloer een egaal effect krijgen en kan er geen vuil in de gaten achterblijven.

Gespijkerde vloer schuren

Convectorroosters schuren

Een convectorput is afgedekt met een rooster. Deze bestaan vaak uit hout. Om een egaal effect aan de vloer te geven worden de roosters aan de bovenzijde mee geschuurd en behandelt. Om precies werk te leveren wordt dit met de hand uitgevoerd. Na het schuren wordt de vloer behandelt gelijk aan de houten vloer.

Convectorroosters schuren

Houten drempels schuren

Voor houten drempels geldt hetzelfde als voor houten vloeren, na een tijd gaan ze er slechter uit zien en is slijtage vanzelfsprekend. Om ervoor te zorgen dat ook uw houten drempels weer passen bij de net gerenoveerde houten vloer, kunt u ervoor kiezen om deze te laten schuren en behandelen. 

Houten drempels schuren

Kieren opvullen

Het kan zijn dat uw vloer kieren vertoond. Dit kan komen door het krimpen van de vloer of door slijtage. Het is dan vaak mogelijk om de gehele vloer op te vullen waardoor kieren niet meer zichtbaar zijn. Tijdens het schuren van de vloer wordt het schone zaagsel opgevangen waarmee de kieren worden opgevuld, zo zullen deze de gelijke kleur krijgen als de vloer.

Kieren opvullen

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €9,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €9,95 per m²

Deze aanbieding is alleen geldig in september en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs