Loader
Een houten vloer

Convectorroosters schuren

Convectorroosters schuren

Convectorroosters zijn roosters die bovenop een convectorput worden geplaatst. Deze roosters zijn bijna altijd gemaakt van hout. Vaak kiest men ervoor om deze roosters in dezelfde kleur te laten terugkomen als de houten vloer.

Uw convectorroosters schuren

Het is vanzelfsprekend dat u convectorroosters mee laat schuren. Dit wordt gedaan om kleurverschil te voorkomen en de vloer samen met het rooster weer tot één geheel te brengen. Deze roosters zijn niet machinaal te schuren, wat handmatig schuren noodzakelijk maakt.

Weet u niet zeker of het mogelijk is om uw convectorrooster te laten schuren? Laat het dan beoordelen door onze professionals. Dit kunt u laten doen door foto’s toe te voegen op de specificeer pagina tijdens het aanvragen van een offerte, of door een e-mail te sturen met de bijgevoegde foto’s naar aanvragen@woodstep.nl.

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €6,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €6,95 per m²

Aanbieding is alleen geldig in april en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs
TOP