Een houten vloer

Houten drempels schuren

Houten drempels schuren

Houten drempels komen nog steeds heel vaak voor in woningen. Omdat deze zijn gemaakt van hout, geldt hiervoor hetzelfde als voor een houten vloer; na verloop van tijd zullen ze slijten en hun mooie uitstraling verliezen.

Houten drempels schuren

Om ook de houten drempels er weer zo goed als nieuw uit te laten zien én weer te laten matchen bij de houten vloer, kunt u ervoor kiezen om deze mee te laten schuren en te laten behandelen. Voor onze ervaren parketteurs is dit slechts een klein klusje wat toch weer een prachtig eindresultaat oplevert.

Weet u niet zeker of het mogelijk is om uw houten drempels te laten schuren? Laat het dan beoordelen door onze professionals. Dit kunt u laten doen door foto’s toe te voegen op de specificeer pagina tijdens het aanvragen van een offerte, of door een e-mail te sturen met de bijgevoegde foto’s naar aanvragen@woodstep.nl.

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €9,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €9,95 per m²

Deze aanbieding is alleen geldig in juli en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs