Loader
Een houten vloer

Reparatie

Een beschadigde vloer repareren

Het repareren van een beschadigde vloer is een veelvoorkomende zaak. Bepaalde gedeeltes van een vloer kunnen door bijvoorbeeld extreme slijtage of waterschade dusdanig beschadigd raken, dat deze niet langer bruikbaar zijn. Wanneer dit het geval is, staan onze experts u graag bij.

Uw houten vloer repareren

De parketteurs van Woodstep zijn gespecialiseerd in het repareren van beschadigde vloeren. De beschadigde vloerdelen worden verwijderd en er worden nieuwe vloerdelen gelegd. Deze vloerdelen worden aangeheeld met de bestaande vloer, voor een mooi overlopend resultaat. Vervolgens wordt deze gelijk geschuurd met de rest van de vloer, zodat u geen verschil meer ziet.

Voor het repareren van een beschadigde vloer, hebben wij aanvullende informatie nodig. Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw beschadigde vloer? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0546 232 036 of een e-mail te sturen naar aanvragen@woodstep.nl.

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €6,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €6,95 per m²

Aanbieding is alleen geldig in april en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs
TOP