Een houten vloer

Kieren opvullen

Kieren opvullen

Door het gebruik van de houten vloer kan het zijn dat deze naar verloop van tijd kieren vertoond. Voor een strak resultaat is het van belang de kieren op te laten vullen.

Kieren laten opvullen

Uw vloer kan door het gebruik of door temperatuurswisselingen gaan werken. Hierdoor ontstaan er kieren tussen de houten planken. Het is dan bijna altijd mogelijk om de kieren op te laten vullen. Tijdens het schuren van de vloer zal het schone zaagsel worden opgevangen waarmee de kieren naderhand worden opgevuld.

Weet u niet zeker of het mogelijk is om de kieren in uw vloer te laten opvullen? Laat het dan beoordelen door onze professionals. Dit kunt u laten doen door foto’s toe te voegen op de specificeer pagina tijdens het aanvragen van een offerte, of door een e-mail te sturen met de bijgevoegde foto’s naar aanvragen@woodstep.nl.

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €9,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €9,95 per m²

Deze aanbieding is alleen geldig in juli en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs