Een houten vloer

V-groefen

V-groefen frezen

Wanneer uw houten vloer is voorzien van v-groeven, is het noodzakelijk om deze uit te frezen. Als dit niet wordt gedaan, dan zal de oude behandeling zich nog in de v-groeven bevinden en zal de nieuwe behandeling niet goed hechten. Dit leidt tot een slecht eindresultaat.

V-groef frezen

De parketteurs van Woodstep hebben vele jaren ervaring met het uitfrezen van v-groeven. Wanneer mogelijk, zullen zij gebruik maken van machines om de groeven uit te frezen. Echter is dit niet altijd mogelijk. Mocht de groef te klein zijn voor de machine, dan worden ze handmatig uitgefreesd. Dit precisie werk leidt vaak tot een nog mooier resultaat.

Weet u niet zeker of er v-groeven aanwezig zijn in uw houten vloer? Laat uw vloer dan beoordelen door onze professionals. Dit kunt u laten doen door foto’s toe te voegen op de specificeer pagina tijdens het aanvragen van een offerte, of door een e-mail te sturen met de bijgevoegde foto’s naar aanvragen@woodstep.nl.

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €9,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €9,95 per m²

Deze aanbieding is alleen geldig in juli en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs