Loader

Loba 2K lak

Parketvloer behandelen met lak

Woodstep maakt standaard gebruik van de Loba 2K lak. Deze 2 componenten lakbehandeling biedt oppervlakte bescherming voor parket- en houten vloeren. Na gebruik van deze lak, zal er geen kleurverdieping ontstaan, wat betekent dat de natuurlijke uitstraling en structuur van onbehandeld hout, behouden blijft.

De vrijwel onzichtbare laklaag is door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen zeer krasbestendig en eenvoudig te reinigen. Daarnaast verhoogt deze lak de antislip werking van de houten vloer en het laat geen glansplekken achter.

Loba 2K InvisibleProtect AT is het mooist op lichte houtsoorten zoals eiken, essen, ahorn en lichte beuken. Doordat deze lak op waterbasis is, en bestand is tegen chemicaliƫn, is het een zeer milieuvriendelijke keuze.

Bent u benieuwd of het mogelijk is om deze geweldige Loba 2K lak aan te brengen op uw houten vloer? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Woodstep! Daarnaast kunt u onze prijscalculator invullen om snel een persoonlijke offerte te ontvangen.

TOP