Loader

Monocoat olie behandeling

Uw houten vloer behandelen met Monocoat olie

Rubio Monocoat heeft met Oil Plus 2C een nieuw topproduct op de markt gebracht. De Monocoat olie is één van de sterkste olies die momenteel te verkrijgen is. Met slechts één laag is uw hout volledig beschermd tegen vocht en vuil. Daarnaast is de houten vloer per direct gekleurd (indien de houtsoort dit toelaat).

Uw houten vloer kleuren met Monocoat olie

Op het moment zijn er meer dan 40 verschillende kleuren Rubio Monocoat Oil Plus 2C voor binnen. Alle Rubio Monocoat kleuren zijn kleurecht. Het zal dus niet voorkomen dat de kleur van de behandelde oppervlakte verandert door het product of de kleurpigmenten. Echter kan de kleur wel veranderen door de veroudering van het hout of inwerking van Uv-licht op het hout.

Hoe werkt een Monocoat olie?

De snelle droging wordt veroorzaakt door een combinatie van de RMC Oil Plus (A) en RMC Accelerator (B). Deze sterke olie is zeer eenvoudig te onderhouden en kan op alle houtsoorten worden toegepast, zowel op meubels als op houten vloeren. Rubio Monocoat Oil Plus 2C is waterbestendig en daardoor zeer geschikt voor bijvoorbeeld keukens en badkamers. Rubio Monocoat Oil Plus 2C is 100% VOC-vrij, is zeer slijtvast en heeft een snelle doorharding.

Rubio Monocoat Oil Plus 2C is een product van de nieuwste generatie dat uw hout kleurt en beschermt in één enkele laag. Deze hoogwaardige olie voor parket en houten vloeren, bestaat uit 2 componenten. Deze combinatie van olie met de accelerator garandeert een snelle droging, een snelle doorharding en een superieure bescherming!

Werkwijze van Woodstep met het aanbrengen van Monocoat olie

Uw houten vloer wordt allereerst driemaal stofvrij geschuurd en vervolgens éénmaal gepolijst. Hierdoor is uw vloer volledig glad, grotendeels krasvrij en klaar voor de nieuwe behandeling. Vervolgens wordt de Monocoat aangebracht in één laag. Dit volstaat voor een sterke vloer die vocht- en vuilbestendig is. Wenst u uw vloer te laten behandelen met de Rubio Monocoat olie? Onze medewerkers helpen u graag verder! Bereken nu uw prijs met onze handige prijscalculator.

TOP