Parket vloer schuren

Onze werkwijze

 • Kopje koffie

  Kopje koffie

  Bij aanvang van de werkzaamheden neemt onze parketteur eerst de uit te voeren werkzaamheden met u door. Tevens wordt u geadviseerd over de verschillende mogelijkheden.

 • Proefstukje toepassen op een houten vloer

  Proefstukje

  Nadat er overeenstemming is bereikt over de aan te brengen kleur is het mogelijk dat er een proefstukje wordt aangebracht. De parketteur schuurt dan een klein stukje van de vloer waarna de behandeling wordt aangebracht ter bezichtiging.

 • Houten vloer stofvrij schuren

  Stofvrij schuren

  Indien het proefstukje naar wens is wordt de volledig vloer 3 keer stofvrij geschuurd. Dit gebeurt op basis van verschillende korrels schuurpapier voor een maximaal egaal resultaat. De vloer wordt 100% stofvrij gemaakt en is nu klaar om afgewerkt te worden.

 • Houten vloer afwerken

  Afwerkingen

  Het kan zijn dat de vloer na het schuren nog afgewerkt dient te worden. Hierbij kunt u denken aan het schuren van v-groeven, het drevelen en stoppen van spijkertjes of het plaatsen van plinten.

 • Behandeling toepassen op een houten vloer

  Aanbrengen behandeling

  Nadat de vloer volledig is afgewerkt zal de parketteur starten met het aanbrengen van de behandeling. Afhankelijk van de soort behandeling kan het zijn dat er meerdere lagen worden aangebracht.

 • De oplevering van een houten vloer

  Oplevering

  Zodra de vloer volledig is afgerond kunt u de vloer bezichtigen. De vloer mag gemiddeld 12 tot 24 uur niet betreden worden. De parketteur adviseert u hoe u de vloer het beste kunt onderhouden.

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €9,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €9,95 per m²

Deze aanbieding is alleen geldig in juli en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs