Parket vloer schuren

Uw houten vloer laten schuren

Alleen in juli van €14,95 voor €9,95 per m²

Uw houten vloer laten schuren

Het is zeer gebruikelijk om een houten vloer na een aantal jaar intensief gebruik te renoveren. Vaak wordt er gedacht dat er een dure nieuwe vloer aangeschaft dient te worden, maar dat is zelden het geval.

Kwalitatief en voordelig schuren

Om langer te kunnen genieten van uw houten vloer, raden wij aan om de vloer te laten schuren. Afhankelijk hoe intensief u de vloer gebruikt en onderhoudt vindt dit plaats tussen de vijf en tien jaar.

Met ruim 20 jaar ervaring zorgt Woodstep er voor dat uw houten vloer een vernieuwde uitstraling krijgt. Met onze eigen ervaren parketteurs, schuren, behandelen en werken wij de vloeren vaak binnen één dag af. Onze efficiënte werkwijze maakt het mogelijk om snel en kwalitatief uw vloer tegen een scherpe prijs te renoveren.

Bent u benieuwd naar hoe u kunt profiteren van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs? Vul dan nu onze automatische prijscalculator in en ontvang direct uw prijs!

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €9,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €9,95 per m²

Deze aanbieding is alleen geldig in juli en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs