Stofvrij parketschuren

Stofvrij schuren

Alleen in juli van €14,95 voor €9,95 per m²

100% stofvrij

Door de jaren heen is stofvrij schuren een vast begrip geworden bij Woodstep. Stofvrij schuren zorgt ervoor dat uw vloer en de rest van uw woning geheel stofvrij blijft. Dit wordt gedaan met behulp van de geavanceerde stofvrije schuurmachines van Bona.

Uw houten vloer stofvrij schuren

Voorheen ging het schuren van een parketvloer gepaard met een ruimte vol stofresten. Niet alleen is dit slordig, maar het is ook slecht voor de gezondheid, allergie opwekkend en slecht voor het eindresultaat van de houten vloer.

Met dank aan de nieuwe systemen en apparatuur van Bona, zijn deze problemen al lang niet meer aanwezig. ‘Het Bona DCS Systeem tilt stofvrij schuren naar een geheel hoger, nieuw niveau en maakt het mogelijk om te schuren met een volledige stofvrije omgeving’.

Benieuwd hoe voordelig u uit bent met het stofvrij schuren bij Woodstep? Vul dan nu nog onze handige prijscalculator in en ontvang direct uw persoonlijke prijs!

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €9,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €9,95 per m²

Deze aanbieding is alleen geldig in juli en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs