Plinten voor uw houten vloer

Plinten

Massief houten plinten

Massief houten plinten zijn ideaal voor de gewenste afwerking van de houten vloer. Deze plinten worden gemaakt van speciaal geselecteerde bomen. Uiteraard wilt u een massieve houten plint in dezelfde houtsoort als uw houten vloer. Daarom vindt u in ons assortiment massieve plinten in vele verschillende houtsoorten.

Massief houten plinten

De massieve houten plinten geven een authentieke uitstraling aan de ruimte. De plinten worden onbehandeld geleverd. Op locatie worden de plinten behandelt gelijk aan de houten vloer. Op deze manier heeft de plint dezelfde uitstraling. De massieve houten plinten worden in verstek gezaagd en vastgekit aan de wand. Omdat de plint op locatie wordt behandelt wordt deze kant en klaar opgeleverd.

Wilt u persoonlijk advies over of massieve houten plinten de juiste keuze zijn voor uw ruimte? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar aanvragen@woodstep.nl of te bellen naar 0546 232 036.

Benieuwd voor welke scherpe prijs u massief houten plinten al in uw kamer hebt liggen? Vul dan snel onze automatische prijscalculator in en ontvang direct uw persoonlijke prijs!

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €9,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €9,95 per m²

Deze aanbieding is alleen geldig in juli en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs