Plinten voor uw houten vloer

MDF Plinten

MDF-Plinten

MDF is een materiaal dat wordt gemaakt van samengeperste houtvezels. Deze houtvezels worden gewonnen uit afvalhout, wat MDF een voordelig product maakt. Doordat MDF een zeer bewerkbaar product is, zijn er veel verschillende formaten en soorten verkrijgbaar.

MDF-plinten

MDF-plinten zijn geschikt voor vrijwel iedere wand en vloer. Ze zorgen ervoor dat een houten vloer op een moderne of klassieke manier overloopt in de wand. Doordat MDF een glad materiaal is, kan het strak worden afgewerkt. Het is dus vrijwel geschikt voor ieder interieur.

Wilt u persoonlijk advies over of MDF-plinten de juiste keuze zijn voor uw ruimte? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar aanvragen@woodstep.nl of te bellen naar 0546 232 036.

Benieuwd voor welke scherpe prijs u MDF-plinten al in uw kamer hebt liggen? Vul dan snel onze automatische prijscalculator in en ontvang direct uw persoonlijke prijs!

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €9,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €9,95 per m²

Deze aanbieding is alleen geldig in juli en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs