Loader
Plinten voor uw houten vloer

Platte houten plinten

Platte houten plinten

Platte plinten worden ook wel afwerklijst of deklijst genoemd. Deze randafwerking biedt een mooie overgang van vloer naar muur. Dankzij de neutrale houtstructuur van deze plint, is het eenvoudig te combineren met alle andere kleuren en objecten in uw interieur.

Platte houten plinten

De plint zorgt er voor dat de ruimte tussen de wand en de vloer wordt weggewerkt. De plinten zijn beschikbaar in verschillende breedtes. De platte plint is een makkelijke en nette manier om de vloer af te werken. De platte houten plinten worden in verstek gezaagd en vast geniet aan de houten vloer. De plint wordt op locatie behandelt in de zelfde behandeling als de houten vloer.

Ons assortiment platte houten plinten bestaat uit vele verschillende houtsoorten en formaten. Zo zit er altijd wel een plint tussen die bij uw interieur past!

Wilt u persoonlijk advies over of platte houten plinten de juiste keuze zijn voor uw ruimte? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar aanvragen@woodstep.nl of te bellen naar 0546 232 036.

Benieuwd voor welke scherpe prijs u platte houten plinten al in uw kamer hebt liggen? Vul dan snel onze automatische prijscalculator in en ontvang direct uw persoonlijke prijs!

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €6,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €6,95 per m²

Aanbieding is alleen geldig in april en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs
TOP