Loader

RigoStep Royl olie

Royl 2K olie

Eén van onze favoriete producten wat de olie behandeling betreft, is de ROYL-olie van het merk RigoStep. Deze milieuvriendelijke olie wordt door Woodstep vaak gebruikt om de meest beschadigde en verouderde vloeren te herstellen en een nieuw leven in te blazen.

“ROYL geeft de beste bescherming en behoudt de natuurlijke, warme uitstraling van het hout. ROYL is samengesteld uit herwinbare ingrediënten geproduceerd door de natuur. En geeft bescherming aan vloeren en meubels in het dagelijks gebruik. Met ROYL blijft hout leven.”

Wat is een Royl 2K olie?

“RigoStep ROYL OIL-2K is een unieke combinatie van herwinbare natuurlijke oliën. Zeer snelle uitharding en bescherming, waardoor deze al na één nacht drogen belastbaar en tevens goed waterbestendig is.”

De ROYL 2K olie is aan te maken met wel 23 verschillende kleuren, wat ervoor zorgt dat iedereen een kleur kan vinden die bij het interieur past.

Woodstep en Royl

De parketteurs van Woodstep hebben vele jaren ervaring met het aanbrengen van Royl 2K olies. Bent u benieuwd hoe snel u een schitterende Royl olie op uw vloer kunt hebben? Vul dan snel onze prijscalculator in, of neem vrijblijvend contact met ons op!

TOP