Showroom woodstep

Showroom

Showroom

De showroom van Woodstep is gevestigd aan de Kanaalweg Noord 73 in Vriezenveen. Parkeerplaatsen zijn er in overvloed dus geen probleem om uw auto te parkeren. In onze showroom kunt u een impressie krijgen van alle mogelijke behandelingskleuren, ons aanbod in laminaat, pvc en parket vloeren. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek. Onze adviseurs hebben een heerlijk kopje koffie of thee voor u klaar staan!

Bereikbaarheid & openingstijden

Onze showroom is op afspraak open van maandag t/m donderdag tussen 09:00 tot 17:00 & van vrijdag t/m zaterdag tussen 09:00 tot 16:00. Het bezoek adres is Kanaalweg Noord 73, 7671 EB in Vriezenveen.

Maak een afpsraak

Behandelingskleuren

Om een juiste indruk te krijgen van onze behandelingskleuren kunt u vrijblijvend langs komen in onze showroom. In onze showroom hebben wij van alle kleuren modelborden tot uw beschikking.

Vloeren

Naast het renoveren van houten vloeren heeft Woodstep een breed assortiment aan nieuwe vloeren. Wij garanderen de beste prijs- kwaliteitsverhouding en bieden ook een professionele legservice aan. In onze showroom kunt u onder andere laminaat, PVC en parketvloeren bezichtigen.

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €9,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €9,95 per m²

Deze aanbieding is alleen geldig in september en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs