Loader

Skyltlak behandeling

Uw houten vloer behandelen met Skyltlak

De RigoStep Skyltlak is een speciale lakbehandeling, die in 2003 geïntroduceerd werd op de vloerenmarkt. Ondanks dat het product in 2003 werd geïntroduceerd, is er momenteel nog steeds geen product dat zich vergelijkbaar mag noemen.

De Skyltlak heeft een licht blekende werking. Dit houdt in dat met Skylt behandelde oppervlakten bijna niet van kleur zullen veranderen. Houten vloeren verkleuren dus niet naar geel, maar blijven mooi gekleurd. Daarnaast zijn met Skylt behandelde vloeren zeer mat. U profiteert dus van de voordelen van een lakbehandeling, met de uitstraling van een geoliede vloer!

Het onderhoud van een met Skylt behandelde vloer is zeer eenvoudig. Het ‘normale’ onderhoud volstaat. Dit houdt in, stofzuigen, dweilen en het periodiek aanbrengen van een onderhoudsproduct. Dit onderhoudsproduct is altijd beschikbaar bij Woodstep.

Bent u benieuwd of het mogelijk is om deze geweldige Skyltlak aan te brengen op uw houten vloer? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Woodstep! Daarnaast kunt u onze prijscalculator invullen om snel een persoonlijke offerte te ontvangen.

TOP