Loader

Voordelen van stofvrij schuren

Houten vloeren stofvrij schuren

Iedereen weet dat stof slecht is voor de gezondheid en het milieu. Vervolgens is er ook nog eens de ergernis dat na het schuren, het gehele huis schoon gemaakt moet worden. Zeg nee tegen stof, want met de machines van Bona en de vakmanschap van Woodstep is dit nu verleden tijd. laat uw houten vloer/ parketvloer nu stofvrij schuren.

Stof is altijd een probleem geweest bij het schuren van houten- en parketvloeren. Gelukkig bestaat er tegenwoordig een nette manier van afwerken, waarbij het mogelijk is om zonder stof uw houten vloer te schuren, genaamd stofvrij schuren.

Voordelen van stofvrij schuren

Zo is het dus mogelijk om te schuren zonder dat er stof vrijkomt. Dit stofvrij schuren brengt uiteraard ook vele voordelen met zich mee. Los van het feit dat stofvrij schuren een nette manier van werken is, is het ook nog eens beter voor de gezondheid en gunstig voor mensen met een allergie. De luchtkwaliteit binnenshuis is één van de belangrijkste aspecten voor een gezonde leefomgeving. Dankzij stofvrij schuren, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over gezondheidsbelemmeringen. Ook komen de verschillende kleuren van afwerkingen door stofvrij schuren nog beter tot hun recht.

Hoe wordt stofvrij schuren mogelijk gemaakt?

Het stofvrij schuren wordt op de volgende manier mogelijk gemaakt:

Aan de schuurmachine wordt een soort stofzuiger gekoppeld met een compleet afgesloten systeem. Dankzij een uniek naadloos stofzaksysteem kan het stof niet ontsnappen tijdens het schuren of tijdens het verwisselen van de stofzak. Dut resulteert in een geschuurde houten vloer zonder stof en met minder geur.

Al met al is het stofvrij laten schuren van uw houten vloer één van de grootste ontwikkelingen op het gebied van parket schuren. U kunt hier nu al van profiteren door uw vloer te laten schuren door Woodstep, waar gebruik gemaakt wordt van de gespecialiseerde machines van Bona.

TOP