Voordelen van stofvrij schuren

Voordelen van stofvrij schuren

Stof is altijd een probleem geweest bij het schuren van houten- of parketvloeren. Gelukkig bestaat er tegenwoordig een nette manier van afwerken, genaamd stofvrij schuren. Los van het feit dat stofvrij schuren een nette manier van werken is, brengt dit ook nog vele andere voordelen met zich mee. Zo is het beter voor de gezondheid en gunstig voor mensen met een allergie.

De luchtkwaliteit binnen een huis is één van de belangrijkste aspecten voor een gezonde leefomgeving. Dankzij stofvrij schuren, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over gezondheidsbelemmeringen.

Het stofvrij schuren wordt op de volgende manier mogelijk gemaakt:

Aan de schuurmachine wordt een soort stofzuiger gekoppeld met een compleet afgesloten systeem. Dankzij een uniek naadloos stofzaksysteem kan het stof niet ontsnappen tijdens het schuren of tijdens het verwisselen van de stofzak. Dut resulteert in een geschuurde houten vloer zonder stof en met minder geur.

Al met al is het stofvrij laten schuren van uw houten vloer één van de grootste ontwikkelingen op het gebied van parket schuren. U kunt hier nu al van profiteren door uw vloer te laten schuren door Woodstep, waar gebruik gemaakt wordt van de gespecialiseerde machines van Bona.

TOP