Woodstep combideals

Woodstep Combideals

Met de combideals wordt het mogelijk gemaakt om alle benodigdheden voor uw nieuwe houten vloer met een fikse korting te bestellen. Met een combideal bestelt u een schitterende vloer, geschikte ondervloer en plinten voor een lage prijs.

Waarvoor heb ik een ondervloer nodig?

U hebt een ondervloer nodig om de vloer te verstevigen. Bovendien heeft een ondervloer nog extra voordelen, zoals (geluid)demping en betere isolatie. Zonder ondervloer ontstaan er al snel beschadigingen, heeft u last van hard contactgeluid en voelt de vloer hard aan wanneer u erop loopt.

Waarvoor heb ik plinten nodig?

Plinten zijn functioneel. Een laminaatvloer werkt. Dat wil zeggen dat de vloer uitzet en krimpt door wisselingen in de temperatuur en luchtvochtigheid. Daarom is het noodzakelijk om bij het leggen hiervan, tussen de vloer en de randen (zoals wanden, deurposten en verwarmingsbuizen) ongeveer 1 centimeter ruimte vrij te laten. Voor de afwerkingen hiervan worden plinten gebruikt, zodat deze noodzakelijke voeg niet zichtbaar is voor het oog. Wel zo netjes!

Alles in één deal!

Met dank aan de combideal, krijgt u dus al deze benodigdheden voor een prachtige en bovendien volledig afwerking van uw nieuwe houten vloer, in één deal.