Loader

Woodstep webshop: Duoplank

Goedkope topkwaliteit duoplank vloeren bij Woodstep

Zoals u wellicht hebt gezien, zijn er vele verschillende soorten vloeren aanwezig in onze webshop. Hoe weet u nu welke houten vloer het beste bij uw situatie past? Dat weet u pas wanneer alle voordelen en nadelen bekend zijn. Dat en meer leest u in dit artikel over de duoplankvloeren in onze webshop!

Woodstep beschikt over groot scala aan duoplank vloeren. Deze vloeren kunt u bekijken op de volgende pagina: https://www.woodstep.nl/shop/vloeren/duoplank.

Wilt u een stijlvolle vloer waar u lang van kunt genieten? Dan zijn de duoplank vloeren van Woodstep uw beste keuze. Een duoplank vloer ondergaat een intensieve bewerking die ervoor zorgt dat ze er altijd uitkomen met een gegarandeerde topkwaliteit. Deze duoplanken worden op een bijzondere manier verlijmd, waardoor ze voorzien zijn van een extra dikke toplaag van het hoogste niveau eiken. Woodstep kan u deze vloeren zowel onbehandeld als behandeld leveren. Een in olie afgewerkte duoplank geeft een warme uitstraling in huis, terwijl een white washlaag de nerf van het hout duidelijk zichtbaar maakt.

TOP