Combinaties & Kleurtrends

Combinaties & Kleurtrends

12 augustus 2019
Combineren met kleuren

Wanneer u genoeg hebt van uw huidige inrichting of simpelweg een nieuwe ‘look’ wilt geven aan uw huis, dan is het verstandig om te beginnen bij de vloer. Dit is namelijk vaak het grootste oppervlak van de ruimte en vormt de basis van het interieur. Maar hoe zorgt u er nu voor dat de vloer ook daadwerkelijk het visitekaartje wordt van uw huis? De natuurlijke en neutrale uitstraling van hout biedt de vrijheid om zelf aan de gang te gaan met kleuren in accessoires of op muren. Hierbij mogen grote contrasten wel aanwezig zijn, want dit past heel goed bij de uitstraling van een houten vloer. Groen-, geel- of zelfs blauwtinten zijn dus geen enkel probleem.

Combineren met materialen

Uiteraard zijn er nog veel meer opties dan alleen verschillende kleurcombinaties. De vloer is namelijk pas op zijn allermooist, wanneer er ook gecombineerd wordt met andere materialen. Zo kunnen materialen als metaal, textiel en glas het grootste verschil maken in je interieur. Er kunnen verschillende vormen met elkaar gemixt worden. Ronde vormen passen bijvoorbeeld heel goed bij hoekige en strakke voorwerpen. Een origineel vloerkleed of unieke tafel maakt een groot verschil in je ruimte.

Nu geholpen worden?

Meer dan alleen professioneel advies; iemand die met je meedenkt.
Een krasvrije vloer
2 januari 2021

Een krasvrije vloer

Bent u op zoek naar een krasvrije vloer, maar weet u niet waar u moet beginnen? Woodstep adviseert u hier graag over!

Lees de blog
Woodstep combideals
26 december 2020

Woodstep combideals

Woodstep levert een alles-in-één oplossing met de combideals in de webshop. Zo heeft u alles wat u nodig heeft in één keer in huis!

Lees de blog
Woodstep parket schuren

Probeer onze prijscalculator

Voorjaarsactie schuren nu van 18,95 voor 14,95 per m² *
Aantal m²
Behandeling
Totaal
0,00
incl. BTW
Volgende stap

* Bekijk de actievoorwaarden

Een scherpe deal met de beste service
Klanten waarderen ons met een 9.6
Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar