Een gehardwaxte houten vloer

Een gehardwaxte houten vloer

13 juli 2019

Houten vloer stofvrij schuren en hardwaxen

Een met hardwax behandelde houten vloer, is vergelijkbaar met een geoliede vloer. De hardwaxolie behoudt de natuurlijke uitstraling van de houten vloer met een extra lichte glans laag. Ten opzichte van de olie heeft de hardwaxolie een vollere, warme uitstraling en benadrukt het de structuur van de vloer.

Wat is hardwax?

Hardwax bevat een component olie en een component hardwax. Het component olie trekt in de vloer en het component hardwax blijft als een beschermlaag op de vloer liggen. Deze beschermlaag glimt zeer licht. Het is dus niet vergelijkbaar met een lakbehandeling, maar meer met een oliebehandeling.

Het onderhouden van een hardwax vloer

Een hardwaxolie vergt met regelmaat onderhoud. Stofzuig of veeg de vloer voldoende om vuil en zand zo snel mogelijk weg te nemen. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik van de vloer, dient deze met de bijhorende producten gereinigd te worden. Daarnaast raden wij aan jaarlijks onderhoudt uit te voeren. Door middel van de onderhoudswax kunt u dit met gemak zelf uitvoeren. Plaatselijke krassen en vlekken kunt u tevens bijwerken met de onderhoudswax.

De mogelijkheden bij een hardwax vloer

Bent u benieuwd of het mogelijk is om deze geweldige hardwax aan te brengen op uw houten vloer? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Woodstep! Daarnaast kunt u onze prijscalculator invullen om snel een persoonlijke offerte te ontvangen.

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht en je hebt binnen 24 uur een reactie.
Whatsapp ons
Een krasvrije vloer
2 januari 2021

Een krasvrije vloer

Bent u op zoek naar een krasvrije vloer, maar weet u niet waar u moet beginnen? Woodstep adviseert u hier graag over!

Lees de blog
Woodstep combideals
26 december 2020

Woodstep combideals

Woodstep levert een alles-in-één oplossing met de combideals in de webshop. Zo heeft u alles wat u nodig heeft in één keer in huis!

Lees de blog
Woodstep parket schuren

Probeer onze prijscalculator

Voorjaarsactie schuren nu van 18,95 voor 14,95 per m² *
Aantal m²
Behandeling
Totaal
0,00
incl. BTW
Volgende stap

* Bekijk de actievoorwaarden

Een scherpe deal met de beste service
Klanten waarderen ons met een 9.6
Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar