Een verouderde houten vloer

Een verouderde houten vloer

1 augustus 2020
Het combineren van uw verouderde vloer

In 2020 hebben zich veel trendveranderingen voorgedaan. Eerder diende een woning één stijl te hebben. Tegenwoordig kijkt niemand er meer gek van op wanneer vele stijlen worden gemixt en gematcht. Verouderde houten vloeren vallen dan ook eindeloos te combineren. Dit komt doordat deze vaak vol karakter en authenticiteit zitten; een ruig maar warm gevoel. Een strakke, zwarte bank op een verouderde houten vloer en een schitterend ouderwets tafeltje van de kringloop ernaast kan dan ook prima.

Hoe ontstaat een verouderde houten vloer?        

Wanneer een 'normale' houten vloer er al een tijdje ligt, kan deze uiteraard verouderd genoemd worden. Echter kunnen deze verouderde houten vloeren ook gewoon vanuit de fabriek besteld worden. Er worden nieuwe houten vloeren in een machine met steentjes gestopt. Deze machine draait rond, waardoor er verschillende kleine beschadigingen komen in de houten vloer. Deze beschadigingen in een nieuwe vloer doen niet af aan de kwaliteit en geven de vloer een schitterende uitstraling. De levendige structuur, noesten en nerftekeningen vertellen u als het ware de geschiedenis van de houten vloer, terwijl deze wellicht daadwerkelijk niet zo oud is.

100% praktisch

Een verouderde houten vloer is dé uitkomst voor een woning waarin echt geleefd wordt. Laat de kinderen heerlijk hun gang gaan met spelen, laat de hond met een gerust hart uw huis binnen en nodig al uw geliefden bij u thuis uit voor het kerstdiner. De beschadigingen die u oploopt wanneer u gewoon leeft op uw vloer, vallen niet op bij een verouderde houten vloer.

Met een verouderde houten vloer kunt u zorgeloos genieten van uw vloer.

Nu geholpen worden?

Meer dan alleen professioneel advies; iemand die met je meedenkt.
Een krasvrije vloer
2 januari 2021

Een krasvrije vloer

Bent u op zoek naar een krasvrije vloer, maar weet u niet waar u moet beginnen? Woodstep adviseert u hier graag over!

Lees de blog
Woodstep combideals
26 december 2020

Woodstep combideals

Woodstep levert een alles-in-één oplossing met de combideals in de webshop. Zo heeft u alles wat u nodig heeft in één keer in huis!

Lees de blog
Woodstep parket schuren

Probeer onze prijscalculator

Voorjaarsactie schuren nu van 18,95 voor 14,95 per m² *
Aantal m²
Behandeling
Totaal
0,00
incl. BTW
Volgende stap

* Bekijk de actievoorwaarden

Een scherpe deal met de beste service
Klanten waarderen ons met een 9.6
Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar