Even voorstellen

Even voorstellen

22 augustus 2020
Even voorstellen

U leest wellicht een aantal van onze artikelen voor informatie of inspiratie. Misschien heeft u zelfs gebruik gemaakt van onze diensten en bent u trotse eigenaar van een prachtige houten vloer. Om toch een beter beeld te krijgen van ons en onze werkzaamheden, stellen wij ons graag even voor!

Wij zijn Woodstep

Met meer dan 20 jaar ervaring is Woodstep een gerenommeerd bedrijf in diverse werkzaamheden aan en voor houten vloeren. Woodstep bestaat uit een groep ijverige parketteurs die iedere dag voor u klaarstaan om uw verouderde houten vloer een frisse, nieuwe uitstraling te geven. Door hun vele jaren ervaring maken zij van uw houten vloer weer het visitekaartje van uw woning. Door middel van onze landelijke dekking hopen wij iedereen blij te mogen maken met onze diensten; van het uiterste zuiden tot het noordelijkste puntje van het land.

Naast hen staat het kantoorteam klaar om u te informeren en uw vragen te beantwoorden. Daarnaast wordt er tussen de parketteurs en het kantoorteam nauw samengewerkt om u het beste resultaat te kunnen garanderen.

Missie en visie

Die groei die Woodstep in de afgelopen jaren heeft meegemaakt, was niet mogelijk zonder dit team. Blijven innoveren zal ook in de toekomst voorop staan. Ons streven blijft om te allen tijde dezelfde prachtige resultaten te mogen leveren als nu. Wij hopen in de komende jaren ook weer op een grote groei binnen deze hechte Woodstep familie.

Contact

Zoals eerder vermeld, staan wij altijd voor u klaar voor informatie en om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Voor meer informatie kunt u terecht op onze contactpagina.

Nu geholpen worden?

Meer dan alleen professioneel advies; iemand die met je meedenkt.
Een krasvrije vloer
2 januari 2021

Een krasvrije vloer

Bent u op zoek naar een krasvrije vloer, maar weet u niet waar u moet beginnen? Woodstep adviseert u hier graag over!

Lees de blog
Woodstep combideals
26 december 2020

Woodstep combideals

Woodstep levert een alles-in-één oplossing met de combideals in de webshop. Zo heeft u alles wat u nodig heeft in één keer in huis!

Lees de blog
Woodstep parket schuren

Probeer onze prijscalculator

Voorjaarsactie schuren nu van 18,95 voor 14,95 per m² *
Aantal m²
Behandeling
Totaal
0,00
incl. BTW
Volgende stap

* Bekijk de actievoorwaarden

Een scherpe deal met de beste service
Klanten waarderen ons met een 9.6
Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar