Loba 2K lak
12 oktober 2019
Parketvloer behandelen met lak

Woodstep maakt standaard gebruik van de Loba 2K lak. Deze 2 componenten lakbehandeling biedt oppervlakte bescherming voor parket- en houten vloeren. Na gebruik van deze lak, zal er geen kleurverdieping ontstaan, wat betekent dat de natuurlijke uitstraling en structuur van onbehandeld hout, behouden blijft.

De vrijwel onzichtbare laklaag is door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen zeer krasbestendig en eenvoudig te reinigen. Daarnaast verhoogt deze lak de antislip werking van de houten vloer en het laat geen glansplekken achter.

Loba 2K InvisibleProtect AT is het mooist op lichte houtsoorten zoals eiken, essen, ahorn en lichte beuken. Doordat deze lak op waterbasis is, en bestand is tegen chemicaliën, is het een zeer milieuvriendelijke keuze.

Bent u benieuwd of het mogelijk is om deze geweldige Loba 2K lak aan te brengen op uw houten vloer? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Woodstep! Daarnaast kunt u onze prijscalculator invullen om snel een persoonlijke offerte te ontvangen.

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht en je hebt binnen 24 uur een reactie.
Whatsapp ons
Een krasvrije vloer
2 januari 2021

Een krasvrije vloer

Bent u op zoek naar een krasvrije vloer, maar weet u niet waar u moet beginnen? Woodstep adviseert u hier graag over!

Lees de blog
Woodstep combideals
26 december 2020

Woodstep combideals

Woodstep levert een alles-in-één oplossing met de combideals in de webshop. Zo heeft u alles wat u nodig heeft in één keer in huis!

Lees de blog
Woodstep parket schuren

Probeer onze prijscalculator

Voorjaarsactie schuren nu van 18,95 voor 14,95 per m² *
Aantal m²
Behandeling
Totaal
0,00
incl. BTW
Volgende stap

* Bekijk de actievoorwaarden

Een scherpe deal met de beste service
Klanten waarderen ons met een 9.6
Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar