RigoStep Royl olie

RigoStep Royl olie

17 mei 2019
Royl 2K olie

Eén van onze favoriete producten wat de olie behandeling betreft, is de ROYL-olie van het merk RigoStep. Deze milieuvriendelijke olie wordt door Woodstep vaak gebruikt om de meest beschadigde en verouderde vloeren te herstellen en een nieuw leven in te blazen.

“ROYL geeft de beste bescherming en behoudt de natuurlijke, warme uitstraling van het hout. ROYL is samengesteld uit herwinbare ingrediënten geproduceerd door de natuur. En geeft bescherming aan vloeren en meubels in het dagelijks gebruik. Met ROYL blijft hout leven.”

Wat is een Royl 2K olie?

“RigoStep ROYL OIL-2K is een unieke combinatie van herwinbare natuurlijke oliën. Zeer snelle uitharding en bescherming, waardoor deze al na één nacht drogen belastbaar en tevens goed waterbestendig is.”

De ROYL 2K olie is aan te maken met wel 23 verschillende kleuren, wat ervoor zorgt dat iedereen een kleur kan vinden die bij het interieur past.

Woodstep en Royl

De parketteurs van Woodstep hebben vele jaren ervaring met het aanbrengen van Royl 2K olies. Bent u benieuwd hoe snel u een schitterende Royl olie op uw vloer kunt hebben? Vul dan snel onze prijscalculator in, of neem vrijblijvend contact met ons op!

Nu geholpen worden?

Meer dan alleen professioneel advies; iemand die met je meedenkt.
Een krasvrije vloer
2 januari 2021

Een krasvrije vloer

Bent u op zoek naar een krasvrije vloer, maar weet u niet waar u moet beginnen? Woodstep adviseert u hier graag over!

Lees de blog
Woodstep combideals
26 december 2020

Woodstep combideals

Woodstep levert een alles-in-één oplossing met de combideals in de webshop. Zo heeft u alles wat u nodig heeft in één keer in huis!

Lees de blog
Woodstep parket schuren

Probeer onze prijscalculator

Voorjaarsactie schuren nu van 18,95 voor 14,95 per m² *
Aantal m²
Behandeling
Totaal
0,00
incl. BTW
Volgende stap

* Bekijk de actievoorwaarden

Een scherpe deal met de beste service
Klanten waarderen ons met een 9.6
Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar