Waterschade aan mijn houten vloer; wat nu?

Waterschade aan mijn houten vloer; wat nu?

5 september 2020
Waterschade aan uw houten vloer; wat nu?

Na het warme weer van afgelopen zomer, komen er ongetwijfeld weer veel regenachtige dagen aan. Natuurlijk is dat hartstikke fijn voor de tuin, maar toch kan een plensbui voor flinke waterschade zorgen. Dit is de grootste vijand van houten vloer. Wat kunt u nu het beste doen bij waterschade aan uw houten vloer?

De eerste stap

Het allerbelangrijkste is allereerst het inschakelen van een specialist. Hoe meer schade voorkomen wordt, hoe beter. Tevens wil uw verzekeraar hier per direct van op de hoogte worden gesteld. Voor een grotere kans op herstel, schakelt u dus per direct een professional in.

Het drogen van uw vloer

Vervolgens is het verstandig om te beginnen met het drogen van uw houten vloer. Pak een stapel handdoeken, ventileer goed en draai uw verwarming omhoog.

Leg contact met uw verzekeraar

Vaak valt waterschade gewoon onder uw dekking bij de inboedel- of opstalverzekering. Het is verstandig om eerst bij de verzekeraar na te gaan of dit het geval is en welke vervolgstappen u dient te nemen.

Neem contact op met een specialist


Een specialist kan de schade snel voor u in kaart brengen en adviseren over de beste vervolgstappen. Woodstep helpt u daarnaast ook graag bij het herstellen van uw houten vloer. In sommige gevallen dient de vloer slechts geschuurd en behandeld te worden. In andere gevallen zal een groot deel of de gehele vloer vervangen moeten worden. Ongeacht wat bij u het geval is, wij nemen u mee in het proces en houden u continu op de hoogte van de situatie. Wij zorgen er ook voor dat u alle facturen aan de verzekering kunt voorleggen. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Woodstep op 0546 232 036 of op aanvragen@woodstep.nl

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht en je hebt binnen 24 uur een reactie.
Whatsapp ons
Een krasvrije vloer
2 januari 2021

Een krasvrije vloer

Bent u op zoek naar een krasvrije vloer, maar weet u niet waar u moet beginnen? Woodstep adviseert u hier graag over!

Lees de blog
Woodstep combideals
26 december 2020

Woodstep combideals

Woodstep levert een alles-in-één oplossing met de combideals in de webshop. Zo heeft u alles wat u nodig heeft in één keer in huis!

Lees de blog
Woodstep parket schuren

Probeer onze prijscalculator

Voorjaarsactie schuren nu van 18,95 voor 14,95 per m² *
Aantal m²
Behandeling
Totaal
0,00
incl. BTW
Volgende stap

* Bekijk de actievoorwaarden

Een scherpe deal met de beste service
Klanten waarderen ons met een 9.6
Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar