Welke vloeren zijn geschikt voor bedrijven?

Welke vloeren zijn geschikt voor bedrijven?

29 februari 2020
Welke vloeren zijn geschikt voor bedrijven?

Welke vloeren zijn geschikt voor bedrijven? In dit blog laten wij u diverse mogelijkheden zien van vloeren die geschikt zijn voor bedrijfsruimtes. U kunt hierbij denken aan:

  • vloeren in kantoren
  • vloeren in winkels
  • vloeren in showrooms
  • vloeren in overige bedrijfsruimtes

In het assortiment van Woodstep vindt u verschillende vloeren die allemaal geschikt zijn als projectvloer of bedrijfsvloer. Kiest u voor één van onze houten vloeren, een PVC vloer of een laminaatvloer? Uiteraard zal dit afhankelijk zijn van factoren als budget, onderhoud en gebruiksintensiteit en op dit vlak denken wij graag met u mee. Vaak merken we dat onze zakelijke klanten positief verrast zijn door ons aanbod, maar ook door de voordelige projectprijs van de vloer. Komt u ook langs bij Woodstep om de mogelijkheden met ons te bespreken?

Trends in bedrijfsvloeren

Onze ervaring is dat er steeds meer aandacht komt voor vloeren in bedrijven. Deze trend juichen wij van harte toe, want mensen besteden heel wat tijd op het werk en het is prettig als de werkomgeving dan in orde is. Met een vloer van Woodstep creëert u een prettige sfeer in de bedrijfsruimte waar u en uw medewerkers zeker profijt van  zullen hebben. 

Naast de aangename sfeer is ook duurzaamheid belangrijk voor bedrijfsvloeren. Ook hierin kunt u met uw bedrijf een verschil maken. Ook een duurzame vloer draagt bij aan een betere werkomgeving, doordat natuurlijke materialen worden gebruikt. Een houten vloer gaat meestal erg lang mee en dit maakt dit type vloer dan ook zeker duurzaam. Ook de PVC vloeren bij Woodstep worden gemaakt van duurzame materialen.

PVC vloeren in winkels

In winkels en showrooms is het gebruik van PVC vloeren de laatste jaren enorm gestegen. Niet zo vreemd, want PVC vloeren hebben een natuurlijke uitstraling, maar zijn eenvoudig in onderhoud. Er zijn bijzonder veel mogelijkheden als het gaat om PVC vloeren en de collecties wisselen regelmatig. In ons assortiment vindt u de beste PVC merken zoals bijvoorbeeld Quick-Step. Wij selecteren de merken die we voeren zorgvuldig op diverse factoren zodat u bij Woodstep altijd de beste PVC vloeren vindt.

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht en je hebt binnen 24 uur een reactie.
Whatsapp ons
Een krasvrije vloer
2 januari 2021

Een krasvrije vloer

Bent u op zoek naar een krasvrije vloer, maar weet u niet waar u moet beginnen? Woodstep adviseert u hier graag over!

Lees de blog
Woodstep combideals
26 december 2020

Woodstep combideals

Woodstep levert een alles-in-één oplossing met de combideals in de webshop. Zo heeft u alles wat u nodig heeft in één keer in huis!

Lees de blog
Woodstep parket schuren

Probeer onze prijscalculator

Voorjaarsactie schuren nu van 18,95 voor 14,95 per m² *
Aantal m²
Behandeling
Totaal
0,00
incl. BTW
Volgende stap

* Bekijk de actievoorwaarden

Een scherpe deal met de beste service
Klanten waarderen ons met een 9.6
Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar