Loader
Eiken parketvloer opknappen

Eiken parketvloer opknappen

Uw eiken parketvloer laten opknappen?

Om langer te kunnen genieten van uw eiken vloer raden is van belang dat u de eiken vloer laat opknappen. Na jaren lang gebruik van een eiken vloer kan de vloer een opknapbeurt gebruiken.

Waarom uw eiken vloer laten opknappen?

Naar intensief gebruik zullen er bijvoorbeeld krassen, slijtageplekken en/ of vlekken aanwezig zijn. Doormiddel van het schuren en bewerken zal de eiken vloer worden opgeknapt. Door de eiken vloer te schuren zullen de krassen, slijtage plekken en vlekken verdwijnen. Na het aanbrengen van de bewerking zal de eiken vloer beschermd zijn tegen vocht en vuil. De eiken vloer is hierna volledig opgeknapt. U kunt weer jaren lang gaan genieten van uw eiken vloer.

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €6,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Onze werkwijze bij het opknappen

Meubels kunnen er onder andere voor zorgen dat uw vloer vol staat met krassen en slijtageplekken. Hierdoor ziet uw eikenvloer er vaal uit en kan hij zelfs verkleuren. Om te beginnen is het dus verstandig om uw vloer stofvrij te laten schuren. Dit betekent dat uw vloer 3 maal zonder stof wordt geschuurd van grof naar fijn met verschillende korrels. Vervolgens wordt de eiken vloer gepolijst, zodat deze compleet glad en klaar is voor de bewerking. Tevens zorgt dit ervoor dat het grootste deel van de oneffenheden, vlekken en krassen verdwijnen. De eiken vloer zal hiermee al grotendeels zijn opgeknapt.

Vervolgens adviseren wij altijd om een bewerking aan te brengen. U heeft de keuze uit een lak, hardwax of olie bewerking. Door het aanbrengen van een bewerking, zal de vloer beschermd zijn en een prachtige, unieke uitstraling hebben. Daarnaast is het ook mogelijk om een kleur aan te brengen op de eiken vloer. Hierdoor wordt een geheel andere uitstraling gecreëerd. Kortom, een compleet opgeknapte vloer, in binnen dan één dag.
Het opknappen en bewerken van een eiken vloer vergt veel handigheid en expertise. Het is daarom verstandig om dit door ervaren vakmensen te laten verzorgen. De parketteurs van Woodstep hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het opknappen en bewerken van eiken houten vloeren. Dankzij onze techniek van stofvrij schuren zal iedere eiken vloer vakkundig worden opgeknapt.

Parket schuren voor €6,95 per m²

Aanbieding is alleen geldig in april en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs
TOP