Loader
Eikenhouten vloer lakken

Eikenhouten vloer lakken

Eiken vloer lakken

Na het schuren van een eikenhouten vloer, is het van belang om deze te behandelen met een olie, lak of hardwax. Los van het feit dat een behandeling een mooie uitstraling geeft aan de eikenhouten vloer, biedt dit ook een beschermlaag tegen vocht en vuil. Een van de meest populaire behandelingen blijft toch de lak behandeling. Waarom verkiest men deze behandeling boven alle andere mogelijkheden?

Uw eiken vloer laten lakken

Een lak behandeling zorgt ervoor dat de eikenhouten vloer volledig is afgesloten tegen vocht en vuil. Hierdoor wordt het hout compleet beschermt en dringen er geen vlekken meer door. De lak behandeling is bestemd voor de zwaarste behandeling van de eikenhouten vloer. Tevens wordt het lakken vaak aangeboden met de verschillende afwerkingen: mat, zijdeglans of hoogglans.

Het hebben van een gelakte eikenhouten vloer brengt vele voordelen met zich mee. Enkele voordelen zijn:

  • Praktisch en slijtvast
  • Goed bestand tegen vetvlekken, vloeistoffen en vuil
  • Zeer vlotte droogtijd
  • Twee lagen volstaan
  • Lange onderhoudsintervallen
  • Weinig onderhoud benodigd (Stofzuigen en dweilen)

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €6,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Voordelen eikenhouten vloer lakken

Woodstep maakt standaard gebruik van de Loba 2K lak van Lecol. Deze waterbasis lak wordt in twee lagen aangebracht. Deze topkwaliteit lak is geurloos en niet schadelijk voor de gezondheid. Het voordeel van deze lak is dat de twee lagen bijna direct na elkaar kunnen worden aangebracht. Hierdoor is het eerder mogelijk om uw eikenhouten vloer weer in gebruik te nemen.

Het onderhouden van een gelakte eikenhouten vloer is één van de meest eenvoudige taken. Standaard dient er voldoende gestofzuigd en gedweild te worden om het vuil van de vloer af te houden. Verder dient er enkel gebruik gemaakt te worden van een bijbehorend onderhoudsproduct. Bij een gelakte vloer, gebeurt dit met behulp van een onderhoudspolish. Op deze manier behoudt u het optimale resultaat van de gelakte eikenhouten vloer.

Evenals bij de andere behandelingen, is het mogelijk om een kleurvariant aan te brengen. Eikenhouten vloeren staan erom bekend dat zij de kleurbehandeling eenvoudig opnemen en schitterend weergeven. Het is dus mogelijk om iedere eikenhouten vloer te lakken in een gewenste kleur. Hierdoor kunt u uw houten vloer altijd naar wens laten kleuren en ervoor zorgen voor de lak dat de eikenhouten vloer bestemd is tegen vocht en vuil.

Het lakken van een eikenhouten vloer is geen eenvoudig werk. Daarom is het verstandig om dit te laten doen door ervaren vakmensen. De parketteurs van Woodstep hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het schuren, bewerken en met lak behandelen van eikenhouten vloeren. Hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat iedere eikenhouten vloer er weer zo goed als nieuw uit komt te zien. Dankzij onze techniek van stofvrij schuren, wordt iedere eikenhouten vloer vakkundig, schoon en milieuvriendelijk afgewerkt.

Hier boven kunt u de prijscalculator invullen naar uw wensen. Vervolgens wordt deze informatie gebruikt om een persoonlijke prijs in een offerte op te stellen. Op deze manier krijgt u een zo volledig mogelijke renovatie van uw eikenhouten vloer. Zo kunt u nu al profiteren van een geschuurde eikenhouten vloer voor de lage prijs van €6,95 per m²!

Parket schuren voor €6,95 per m²

Aanbieding is alleen geldig in april en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs
TOP