Loader
Eikenhouten vloer schuren

Eikenhouten vloer schuren

Alleen in april van €10,95 voor €6,95 per m²

Eiken vloer schuren

Wanneer een eikenhouten vloer slijtage plekken of andere beschadigingen vertoont, of u gewoon toe bent aan een frisse uitstraling, dan kunt u uw eikenhouten vloer laten schuren en behandelen.

Uw eiken vloer laten schuren

Gemiddeld wordt een vloer iedere 5 à 10 jaar opnieuw geschuurd en behandeld. In deze periode is er namelijk intensief op de eiken vloer geleefd en laat de eiken vloer dit ook zien. Tevens kan de eiken vloer verschillende soorten verkleuringen laten zien, zoals door zonlicht, vlekken of ouderdom. Soms trekken deze vlekken zo diep in de vloer, dat het lastig is om ze eruit te krijgen, maar meestal zijn de normale schuurgangen voldoende om deze vlekken te verwijderen.

Voorheen ging het schuren van een eikenhouten vloer voornamelijk gepaard met een ruimte vol stofresten. Niet alleen is dit slordig, maar ook is het slecht voor de gezondheid, allergie opwekkend en slecht voor het eindresultaat van de eikenhouten vloer. Met dank aan de nieuwe systemen en apparatuur van Bona, zijn deze problemen al lang niet meer aanwezig. Het Bona DCS Systeem tilt stofvrij schuren naar een geheel nieuw niveau en maakt het mogelijk om te schuren met een volledige stofvrije omgeving.

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €6,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Voordelen eikenhouten vloer schuren

De meest populaire houtsoort van deze tijd, is ongetwijfeld eiken. Eikenhout brengt ongekend veel voordelen met zich mee, waar iedereen tegenwoordig goed gebruik van maakt. Mede dankzij het stoere en stijlvolle karakter en de vele mogelijkheden wat bewerkingen betreft, heeft het deze populariteit opgebouwd. Dankzij de techniek van stofvrij schuren, is het tegenwoordig mogelijk om deze eiken houtsoort op een zeer nette manier af te werken.

Dankzij het schuren van de eikenhouten vloer, zal deze er weer zo goed als nieuw uitzien. Hoe gaat dit nu in zijn werk? Allereerst komen de parketteurs van Woodstep langs om de uit te voeren werkzaamheden door te nemen. Vervolgens wordt er een proefstukje aangebracht van de gekozen behandeling. Daarna zal het stofvrije schuren gaan beginnen. De eiken vloer wordt dan 3 maal stofvrij geschuurd met verschillende korrels schuurpapier voor een egaal resultaat. Als laatst, wordt de behandeling aangebracht en kan de eiken vloer eventueel worden afgewerkt met plinten.

De eiken vloer is hierna volledig stofvrij geschuurd. Dit brengt veel voordelen met zich mee:

  • Slijtageplekken zijn verholpen
  • Eventuele waterschade is verholpen
  • Krassen en deuken zijn verholpen
  • Kleurverschillen door bijvoorbeeld zonlicht zijn verholpen
  • De vloer is onderhoudsvriendelijker dan ooit tevoren

Het schuren van een eikenhouten vloer is geen simpele taak. Daarom is het verstandig om dit te laten uitvoeren door de professionele vakmannen van Woodstep.

De parketteurs van Woodstep hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het behandelen, schuren en bewerken van eikenhouten vloeren. Hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat iedere eikenhouten vloer er weer zo goed als nieuw uit komt te zien. Dankzij onze techniek van stofvrij schuren, wordt iedere eikenhouten vloer vakkundig, schoon en milieuvriendelijk afgewerkt.

Hier boven kunt u de prijscalculator invullen naar uw wensen. Vervolgens wordt deze informatie gebruikt om een persoonlijke prijs in een offerte op te stellen. Op deze manier krijgt u een zo volledig mogelijke renovatie van uw eikenhouten vloer. Zo kunt u nu al profiteren van een geschuurde eikenhouten vloer voor de lage prijs van €6,95 per m²!

Parket schuren voor €6,95 per m²

Aanbieding is alleen geldig in april en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs
TOP