Lak behandelingen woodstep

Garantiepakketten

Vloerrenovatie zonder zorgen

Met onze VloerProtect+ garantie ben je verzekerd van een vloerrenovatie zonder zorgen en geniet je van extra zekerheid en bescherming voor jouw investering. Zo komen wij je vloer herstellen bij eventuele schade die gedurende het eerste jaar optreedt. VloerProtect+ is exclusief beschikbaar voor vloeren die door Woodstep zijn gerenoveerd.

VloerProtect+
VloerProtect+ bescherming

Wat dekt VloerProtect+?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en het is bijzonder vervelend als je pas gerenoveerde vloer al binnen één jaar beschadigd raakt. Met VloerProtect+ bieden we extra bescherming voor jouw gerenoveerde vloer. Het pakket dekt het herstel van eventuele schade aan de vloer, waaronder krassen, deuken en andere beschadigingen.

Alles in één keer goed geregeld

Kies voor VloerProtect+ en ervaar de gemoedsrust van een vloerrenovatie waarbij alles in één keer goed wordt geregeld. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw vloer zonder zorgen transformeren.

Voordelen van VloerProtect+:

  • Extra zekerheid en bescherming
  • Professioneel advies bij schade
  • Vakkundig herstel van schade
  • Geschikt voor lak, olie & hardwax
  • Behoud van de waarde van je vloer
  • Geldigheid van 12 maanden
VloerProtect+
Vloerprotect+

Kies VloerProtect+

Neem vandaag nog contact met ons op om Vloerprotect+ af te nemen. Laat Woodstep je vloer transformeren en geniet van een prachtige, vernieuwde vloer zonder gedoe. We staan klaar om je te helpen en jouw vloerdromen werkelijkheid te maken!