Loader
Eikenhouten vloer schuren

Grenen vloer schuren

Alleen in april van €10,95 voor €6,95 per m²

Grenen vloer schuren

Het is zeer gebruikelijk om een grenen houten vloer te schuren. Dit komt uiteraard doordat grenen een zeer populaire houtsoort is. Daarnaast is grenen een zachte houtsoort, wat betekent dat het ook sneller beschadigd dan bijvoorbeeld andere houtsoorten.

Waarom grenen vloer schuren?

Het is zeer gebruikelijk om een grenen houten vloer te schuren. Dit komt uiteraard doordat grenen een zeer populaire houtsoort is. Daarnaast is grenen een zachte houtsoort, wat betekent dat het ook sneller beschadigd dan bijvoorbeeld andere houtsoorten. Het kan zijn dat een grenen vloer naar verloop van tijd deuken, butsen, krassen, slijtageplekken of vlekken vertoond. Om de grenen vloer een vernieuwde uitstraling te bieden zal deze met regelmaat geschuurd moeten worden.

Woodstep is gespecialiseerd in het stofvrij schuren van grenen vloeren. Met deze nieuwe techniek heeft u niet langer last van allergieën, stofresten of een matig tot slecht afgewerkte grenen vloeren. Na het schuren is het aan te raden om een behandeling ter bescherming aan te brengen.

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €6,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Werkwijze schuren grenen vloer

Dat een grenen parketvloer eenvoudig beschadigd, is geen slechte eigenschap. Dit zorgt er namelijk voor dat een grenenhouten vloer een mooi doorleefde uitstraling krijgt. De kleine krassen en deuken horen bij het karakter van een grenen vloer. Men kiest nu eenmaal voor een zachte houtsoort als grenen of vuren, omdat de prachtige uitstraling goed is te combineren met een wat ouder interieur, maar ook met een wat moderner interieur. Daarnaast is grenen een zeer bewerkbare houtsoort. Dit zorgt ervoor dat de houtsoort vaak wordt gebruikt voor vele verschillende onderdelen binnen interieurs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende woonaccessoires die gemaakt zijn van zachthout. Door uw grenenhouten vloer te laten schuren, zal deze er weer beter dan nieuw uitzien. Hoe gaat dit nu in zijn werk? Allereerst komen de parketteurs van Woodstep langs om de uit te voeren werkzaamheden door te nemen. Vervolgens wordt er een proefstukje aangebracht van de gekozen behandeling. Daarna zal het stofvrije schuren gaan beginnen. De grenen parketvloer wordt dan 3 maal stofvrij geschuurd met verschillende korrels schuurpapier voor een egaal resultaat. Als laatst, wordt de behandeling aangebracht en kan de grenen parketvloer eventueel worden afgewerkt met plinten.

De grenen vloer is hierna volledig stofvrij geschuurd. Dit brengt veel voordelen met zich mee:

  • Slijtageplekken zijn verholpen
  • Eventuele waterschade is verholpen
  • Krassen en deuken zijn verholpen
  • Kleurverschillen door bijvoorbeeld zonlicht zijn verholpen
  • De vloer is onderhoudsvriendelijker dan ooit tevoren

Het schuren van een grenenhouten vloer is geen simpele taak. Daarom is het verstandig om dit te laten uitvoeren door de professionele vakmannen van Woodstep.

De parketteurs van Woodstep hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het behandelen, schuren en bewerken van grenenhouten vloeren. Hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat iedere grenenhouten vloer er weer zo goed als nieuw uit komt te zien. Dankzij onze techniek van stofvrij schuren, wordt iedere grenen parketvloer vakkundig, schoon en milieuvriendelijk afgewerkt.

Parket schuren voor €6,95 per m²

Aanbieding is alleen geldig in april en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs
TOP