Woodstep reparatie

Parket vloer reparatie

Heeft je parket vloer beschadigingen of vertoont deze extreme slijtage? In plaats van een geheel nieuwe parketvloer te leggen kunnen wij de bestaande parketvloer volledig opknappen, dit bespaart je geld en je vloer ziet er weer als nieuw uit. Bekijk de verschillende manieren van parket reparatie.

Service en vakmanschap
Houten vloer reparatie

Vervangen van vloerdelen

Ons team van gepassioneerde vakmannen neemt enkel genoegen met het beste resultaat. Met een professioneel machinepark en duurzame materialen wordt met de grootste zorg je beschadigde houten vloer gerepareerd. De beschadigde vloerdelen worden verwijderd en er worden nieuwe vloerdelen gelegd. Deze vloerdelen worden aangeheeld met de bestaande vloer, voor een mooi overlopend resultaat. Vervolgens wordt deze geschuurd en behandeld, zodat je bijna geen verschil meer ziet.

Offerte aanvragen

Nu geholpen worden?

Meer dan alleen professioneel advies; iemand die met je meedenkt.

Aanleggen van vloerdelen

Heb je pas een aanbouw gedaan of wil je een andere ruimte voorzien van dezelfde houten vloer? Dan kunnen wij deze doorleggen. Wij beoordelen je huidige situatie en zorgen ervoor dat de vloer met de juiste houtsoort doorgelegd kan worden. Vaak gebeurt dit door middel van intanden. Mocht dit geen mogelijkheid zijn dan zal het netjes afwerkt worden met bijvoorbeeld een dilatatieprofiel.

Offerte aanvragen
Houten vloer reparatie
Houten vloer reparatie

Parket reparaties

Naast het schuren en behandelen van je vloer kunnen wij ook de nodige reparaties uitvoeren. Zo kunnen wij los liggende vloerdelen injecteren met lijm, knoesten opvullen en gaten dichten. Benieuwd of wij jouw vloer kunnen repareren? Onze adviseurs helpen je graag.

Reparatie advies opvragen

Nu geholpen worden?

Meer dan alleen professioneel advies; iemand die met je meedenkt.

Gedreven door vakmanschap

We hebben een passie voor vloeren. Onze cultuur bestaat uit enthousiasme voor ons vak, het leveren van kwaliteit maar bovenal het overtreffen van verwachtingen. We zijn voortdurend bezig met innoveren en geven zowel om mens als milieu. Afspraak is afspraak, je kunt op ons vertrouwen.

Team Woodstep
H
Hement Ghisyawan

google star google star google star google star google star

Mijn verwachtingen waren overtroffen. Had niet verwacht dat de vloer er na 17 jaar intensief gebruik weer nieuw zou uitzien. Contact met Woodstep was heel plezierig en behulpzaam. Goed advies, flexibel en een scherpe prijs.

D
Daan Moerkerk

google star google star google star google star google star

Zeer tevreden. Afspraken perfect nagekomen. De medewerker was vriendelijk en behulpzaam en duidelijke uitleg over keuze kleuren van de olie. Erg blij met resultaat

A
Astrid Van Laaren

google star google star google star google star google star

Na 20 jaar goed versleten vloer laten schuren door pascal zeer vakkundig gedaan en is als nieuw. Hij gaf goed advies over de kleur en lak onze kamer lijkt wel groter zeer beleefd en netjes gewerkt.