Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar
Woodstep header

Parket vloer reparatie

Heeft je parket vloer beschadigingen of vertoont deze extreme slijtage? In plaats van een geheel nieuwe parketvloer te leggen kunnen wij de bestaande parketvloer volledig opknappen, dit bespaart je geld en je vloer ziet er weer als nieuw uit. Bekijk de verschillende manieren van parket reparatie.

Service en vakmanschap
Houten vloer reparatie

Vervangen van vloerdelen

Ons team van gepassioneerde vakmannen neemt enkel genoegen met het beste resultaat. Met een professioneel machinepark en duurzame materialen wordt met de grootste zorg je beschadigde houten vloer gerepareerd. De beschadigde vloerdelen worden verwijderd en er worden nieuwe vloerdelen gelegd. Deze vloerdelen worden aangeheeld met de bestaande vloer, voor een mooi overlopend resultaat. Vervolgens wordt deze gelijk geschuurd met de rest van de vloer, zodat je geen verschil meer ziet.

Offerte aanvragen

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Aanleggen van vloerdelen

Heb je pas een aanbouw gedaan of wil je een andere ruimte voorzien van dezelfde houten vloer? Dan kunnen wij deze doorleggen. Wij beoordelen je huidige situatie en zorgen ervoor dat de vloer met de juiste houtsoort doorgelegd kan worden. Vaak gebeurt dit door middel van intanden. Mocht dit geen mogelijkheid zijn dan zal het netjes afwerkt worden met bijvoorbeeld een dilatatieprofiel.

Offerte aanvragen
Houten vloer reparatie
Houten vloer reparatie

Parket reparaties

Naast het schuren en behandelen van je vloer kunnen wij ook de nodige reparaties uitvoeren. Zo kunnen wij los liggende vloerdelen injecteren met lijm, knoesten opvullen en gaten dichten. Benieuwd of wij jouw vloer kunnen repareren? Onze adviseurs helpen je graag.

Reparatie advies opvragen

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Gedreven door vakmanschap

We hebben een passie voor vloeren. Onze cultuur bestaat uit enthousiasme voor ons vak, het leveren van kwaliteit maar bovenal het overtreffen van verwachtingen. We zijn voortdurend bezig met innoveren en geven zowel om mens als milieu. Afspraak is afspraak, je kunt op ons vertrouwen.

Houten vloer reparatie
Peter Spaans
5 sterren review

Van oud naar nieuw !!

Vandaag is onze grenen vloer, die inmiddels 34 jaar ligt, opnieuw geschuurd en in de lak gezet door vriendelijke vakman Stefan. Het resultaat is fantastisch. We hebben een nieuwe vloer. Hier gaan wij weer jaren van genieten.

Iris Douw
5 sterren review

We zijn super tevreden

Wij zijn super tevreden met de dienstverlening en kwaliteit van Woodstep. Jay heeft onze visgraat parketvloer vakkundig geschuurd en geolied, onze vloer ziet er als nieuw uit. We zijn super blij met het resultaat! Bedankt Jay!!

Wopke Dost
5 sterren review

Top resultaat en service

Ontzettend mooi geworden! Ook erg goede service, zodra we uitvonden dat ik de verkeerde plinten had besteld hebben de mannen ter plekke nieuwe plinten geregeld en dezelfde dag de klus nog geklaard. Zeker een aanrader!