Parket vloer schuren

Parket schuren?

Alleen in september van €14,95 voor €9,95 per m²

Vakkundig parket schuren

Het schuren van uw parketvloer is geen simpele taak. Laat daarom uw houten vloer stofvrij schuren door Woodstep. Met ruim 20 jaar ervaring garanderen wij de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Uw houten vloer laten schuren

Vertoont uw houten vloer slijtage plekken, beschadigingen of bent u toe aan een nieuwe uitstraling? Dan bent u bij Woodstep aan het juiste adres. Door het vakkundig schuren en behandelen van uw houten vloer zorgen onze ervaren parketteurs ervoor dat uw vloer weer oogt als nieuw!

Parket schuren

Hoe gaat parket schuren in zijn werk?

Het schuren van een houten vloer vereist geduld, zorgvuldigheid en expertise. Door een juiste werkwijze te hanteren tijdens het schuren en behandelen, zorgen wij voor het optimale resultaat. Hierbij maken wij gebruik van meerdere schuurgangen, verschillende korrels schuurpapier, de beste kwaliteit machines en topkwaliteit behandelingen.

Onze werkwijze

Waarom parket schuren?

Een nieuwe parketvloer gaat lang mee. Echter bestaat de kans dat er bijvoorbeeld slijtage plekken ontstaan. Zeker na enkele jaren intensief gebruik. Met het schuren van uw houtenvloer is het mogelijk om;

  • Slijtageplekken te verhelpen
  • Waterschade te verhelpen
  • Krassen en deuken te verhelpen
  • Kleurverschillen (door zonlicht) te verhelpen
  • Uw houten vloer uit te breiden
  • Te kiezen voor een nieuwe uitstraling
  • De vloer onderhoudsvriendelijker te maken

100% stofvrij schuren

Woodstep heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het stofvrij schuren van houten vloeren. Los van het feit dat stofvrij schuren een nette manier van werken is brengt het ook veel andere voordelen met zich mee. Het is beter voor de gezondheid en het is gunstig voor mensen met een allergie. Daarnaast zorgt het voor een betere luchtkwaliteit in huis en een beter eindresultaat van uw houten vloeren.

Stofvrij schuren

Behandelen

Om uw vloer optimaal te beschermen tegen vocht en vuil is het van belang om deze te voorzien van een behandeling. Woodstep bied u een ruim keuze uit behandelingen en kleuren. Zo is het mogelijk om te kiezen uit een olie, lak of hardwax behandeling. Iedere behandeling biedt een eigen uitstraling en voordelen.

Behandelingen

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €9,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €9,95 per m²

Deze aanbieding is alleen geldig in september en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs