Plinten voor uw houten vloer

Plinten

Plinten

Plinten zijn vrijwel onmisbaar in een interieur. De mooie overgang tussen de vloer en de muren die zij bieden, zijn benodigd voor een strakke afwerking. Dankzij de vele verschillende plinten, vindt u altijd een plint die het beste bij uw interieur past. Woodstep biedt u de keuze tussen MDF-, massieve houten- of platte houten plinten.

MDF-plinten

MDF plinten bestaan uit samengeperst hout. Hierdoor zijn de plinten relatief voordelig in aanschaf. Door de wit voorgelakte plint zal hierdoor de ruimte groter doen lijken. Daarnaast kunt u de vloer een modern of klassieke uitstraling geven. Met een ruim assortiment aan diktes, hoogtes en afwerkingen is er altijd een plint naar uw wens.

De MDF plinten worden in verstek geplaats en aan de achterzijde vast gekit aan de wand. Het is daarnaast nog mogelijk om deze zelf naderhand af te lakken.

Waarom MDF-plinten

Massief houten plinten

Massief houten plinten zijn beschikbaar in vele verschillende houtsoorten. Zo is er altijd een plint beschikbaar voor uw houten vloer. De massief houten plinten geven een authentieke uitstraling aan de ruimte. De plinten worden onbehandeld geleverd. Op locatie worden de plinten behandelt gelijk aan de houten vloer. Op deze manier heeft de plint dezelfde uitstraling.

De massief houten plinten worden in verstek gezaagd en vastgekit aan de wand. Omdat de plint op locatie wordt behandelt wordt deze kant en klaar opgeleverd.

Waarom massief houten plinten

Platte houten plinten

Platte houten plinten of ook wel deklijsten genoemd zijn beschikbaar in vele houtsoorten. De plint zorgt er voor dat de ruimte tussen de wand en de vloer wordt weggewerkt. De plinten zijn beschikbaar in verschillende breedtes. De platte plint is een makkelijke en nette manier om de vloer af te werken

De platte houten plinten worden in verstek gezaagd en vast geniet aan de houten vloer. De plint wordt op locatie behandelt in de zelfde behandeling als de houten vloer.

Waarom platte houten plinten

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €9,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Parket schuren voor €9,95 per m²

Deze aanbieding is alleen geldig in september en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs