Woodstep parket schuren
Nederland
Fulltime
€2.318 - €4.000

Parketteur

Woodstep is al 25 jaar actief in het renoveren en verduurzamen van houten vloeren. We zijn toegewijd aan het verwerken van hout tot duurzame en kwalitatieve eindproducten. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en ons hoofdkantoor zit in Wierden, Overijssel.

Op dit moment maken we een snelle ontwikkeling en groei door bij Woodstep. We zijn bezig met onze tweede vestiging in Zaandam en investeren aanzienlijk in de verbetering van ons machinepark.

Bij Woodstep heerst een werksfeer en cultuur die gekenmerkt wordt door collegialiteit, waardering voor initiatieven en feedback, en een focus op kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid. Ons team bestaat uit 45 toegewijde medewerkers.

Inhoud van je functie

Woodstep is momenteel op zoek naar ervaren Parketteurs die ons team komen versterken. Als Parketteur bij Woodstep ben je verantwoordelijk voor het renoveren en onderhouden van houten vloeren op professionele wijze. Jouw expertise en vakmanschap zullen bijdragen aan het creëren van prachtige en duurzame vloeroplossingen voor onze klanten.

Als Parketteur bij Woodstep werk je met nauwkeurigheid en oog voor detail. Je bent vertrouwd met verschillende houtsoorten en hebt kennis van de juiste behandeling en afwerkingstechnieken om een hoogwaardige kwaliteit te garanderen.

Daarnaast ben je in staat om advies te geven aan klanten over de beste vloerkeuzes en onderhoudstips. Je kunt zelfstandig werken en bent flexibel in het omgaan met verschillende projecten en opdrachten. Je zult nauw samenwerken met ons team van professionals om de verwachtingen van onze klanten te doen overtreffen.

Als Parketteur bij Woodstep krijg je de kans om jouw vaardigheden en passie voor houtbewerking tot uiting te brengen. We bieden een stimulerende werkomgeving waarin vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. Sluit je aan bij ons team en word een waardevolle bijdrage aan ons groeiende bedrijf.

Solliciteer nu

Jouw kennis en ervaring

Om succesvol te kunnen zijn als Parketteur, voldoe je grotendeels aan de volgende wensen:

Minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie
Enthousiasme voor je vak
Klantvriendelijke en klantgerichte instelling
Flexibele werkinstelling
In bezit van rijbewijs B
Reageer nu
Parket vloer reparatie

Wat wij jou bieden

Bij Woodstep investeren we in jou! Door training en coaching blijf jij je ontwikkelen zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Hiernaast bieden we je:

Afhankelijk van relevante werkervaring, een bruto maandsalaris
vanaf €2.318 tot max. €4.000
Al je reistijd uren worden betaald!
Een eigen bus met de nieuwste apparatuur
Prettige werksfeer en bedrijfsfeesten
Goede secundaire voorwaarden
Duidelijke arbeidsvoorwaarden
25 vakantiedagen
Toekomstige doorgroeimogelijkheden
Korting op onze producten!
Solliciteer nu
Woodstep BBQ 2021

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer via het contactformulier en wij nemen z.s.m. contact met je op!