Loader
White was vloer

White wash vloer

White wash vloer

Een van de meest populaire trends van tegenwoordig, is het white wash effect op een houten vloer. Dit effect is in de basis een grijs of wit waas op de schitterende natuurlijke kleuren van een houten vloer. Whitewash wordt in de praktijk ook vaak kalkwas, krijtwas, limewax of witte waas genoemd. Men kiest steeds vaker voor deze lichte variant houten vloer.

Uw houten vloer white washen

Vroeger verwees de term whitewash naar het leuke landelijke effect van een houten vloer met een wit waas die niet volledig dekkend was. Hier tussenin kon men dus nog gewoon de oorspronkelijke kleur van de houten vloer zien. In de volksmond wordt dit ook wel een verf of beits genoemd, in de meeste gevallen wordt hiervoor een olie gebruikt. De combinatie van deze witte waas met de bruintinten van hout als natuurproduct, zorgden voor een schitterend effect.

Tegenwoordig valt dit effect na te bootsen op vele diverse manieren. De meest voorkomende manier van nabootsing van dit effect wordt gedaan met een kleur olie. Een lichte kleur olie zorgt er dan voor dat de vloer een beschermlaag heeft tegen vocht en vuil, terwijl je door de natuurlijk eigenschappen van een olie, de nerven nog steeds goed blijft zien.

Niet alleen met een kleur olie valt dit effect na te bootsen, maar ook met de verschillende andere behandelingen die Woodstep u biedt.

Bereken zelf de beste prijs

Voor het renoveren van uw houten vloer

Vul het aantal vierkante meters in en bereken direct uw persoonlijke prijs. Nadat u de offerte heeft aangevraagd kunt u deze naar wens specificeren. Denk hierbij aan het kiezen van een gewenste kleur en het toevoegen van plinten.

De tijdelijke actieprijs van €6,95 is geldig vanaf 20m² i.c.m. een behandeling. Alle prijzen zijn Inclusief BTW

Uw selectie

*Na het aanvragen kunt u de offerte geheel naar wens specificeren.

Offerte aanvragen

Creëer white wash met verschillende behandelingen

Naast het gebruik van een olie behandeling is het tevens mogelijk te kiezen voor de 2k lak van lecol in combinatie met een kleur als alaska white. Zelfs met een hardwax valt de essentie van de white wash vloer vast te leggen. Ook de combinatie met de kleur Alaska White gaat hier heel goed mee gepaard.

Het aanbrengen van een kleurbehandeling is geen eenvoudig werk. Daarom kunt u altijd bij de ervaren vakmannen van Woodstep terecht. Onze parketteurs hebben ruim 20 jaar ervaring met het schuren, behandelen en renoveren van houten vloeren. Ook kunnen zij u altijd adviseren over de verschillende kleuren op uw houten vloer.

Bent u benieuwd hoe deze white wash trend op uw houten vloer uitpakt? Vul dan de bovenstaande prijscalculator in om een persoonlijke prijs te ontvangen voor het schuren en behandelen van uw vloer. Zo komt u te weten dat Woodstep uw vloer al schuurt voor €6,95 per m² en een behandeling is al aangebracht voor €8,- per m². Een afspraak met onze parketteurs is ook zo gemaakt, dus aarzel niet om contact op te nemen!

Parket schuren voor €6,95 per m²

Aanbieding is alleen geldig in april en in combinatie met een behandeling.

Bereken nu uw prijs
TOP