Skyltlak behandeling

Skyltlak behandeling

28 september 2019

Uw houten vloer behandelen met Skyltlak

De RigoStep Skyltlak is een speciale lakbehandeling, die in 2003 geïntroduceerd werd op de vloerenmarkt. Ondanks dat het product in 2003 werd geïntroduceerd, is er momenteel nog steeds geen product dat zich vergelijkbaar mag noemen.

De Skyltlak heeft een licht blekende werking. Dit houdt in dat met Skylt behandelde oppervlakten bijna niet van kleur zullen veranderen. Houten vloeren verkleuren dus niet naar geel, maar blijven mooi gekleurd. Daarnaast zijn met Skylt behandelde vloeren zeer mat. U profiteert dus van de voordelen van een lakbehandeling, met de uitstraling van een geoliede vloer!

Het onderhoud van een met Skylt behandelde vloer is zeer eenvoudig. Het ‘normale’ onderhoud volstaat. Dit houdt in, stofzuigen, dweilen en het periodiek aanbrengen van een onderhoudsproduct. Dit onderhoudsproduct is altijd beschikbaar bij Woodstep.

Bent u benieuwd of het mogelijk is om deze geweldige Skyltlak aan te brengen op uw houten vloer? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Woodstep! Daarnaast kunt u onze prijscalculator invullen om snel een persoonlijke offerte te ontvangen.

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht en je hebt binnen 24 uur een reactie.
Whatsapp ons
Een krasvrije vloer
2 januari 2021

Een krasvrije vloer

Bent u op zoek naar een krasvrije vloer, maar weet u niet waar u moet beginnen? Woodstep adviseert u hier graag over!

Lees de blog
Woodstep combideals
26 december 2020

Woodstep combideals

Woodstep levert een alles-in-één oplossing met de combideals in de webshop. Zo heeft u alles wat u nodig heeft in één keer in huis!

Lees de blog
Woodstep parket schuren

Probeer onze prijscalculator

Koningsweek actie, schuren nu van 18,95 voor 14,95 per m² *
Aantal m²
Behandeling
Totaal
0,00
incl. BTW
Volgende stap

* Bekijk de actievoorwaarden

Een scherpe deal met de beste service
Klanten waarderen ons met een 9.6
Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar