Woodstep webshop: Lamelparket

Woodstep webshop: Lamelparket

17 augustus 2019

Goedkope topkwaliteit lamelparket bij Woodstep

Zoals u wellicht hebt gezien, zijn er vele verschillende soorten vloeren aanwezig in onze webshop. Hoe weet u nu welke houten vloer het beste bij uw situatie past? Dat weet u pas wanneer alle voordelen en nadelen bekend zijn. Dat en meer leest u in dit artikel over de lamelparket vloeren in onze webshop!

Woodstep beschikt over groot scala aan lamelparket vloeren. Deze vloeren kunnen eenvoudig gelegd worden door middel van het handige 5G-kliksysteem. Lamelparket staat erom bekend dat het onderhoudsvriendelijk en nagenoeg onverslijtbaar is. De toplaag varieert van 4 tot 8 mm en is vaak warmte isolerend, wat het een uitstekende keuze maakt in combinatie met een vloerverwarming.

Zowel de laatste moderne kleuren als de meest nostalgische kleuren kunt u terugvinden op onze website. Lamelparket is dé meest ideale vloer. Lamelparket is net als houten vloerdelen, gemaakt van massief hout. Het is opgebouwd uit verschillende lagen, met als groot voordeel dat het vrijwel niet meer werkt. Lamelparket bestaat uit samengestelde houtdelen, die vanaf de fabriek geolied of gelakt zijn. Hierdoor hoeft het na het leggen niet meer afgewerkt te worden. Als u op zoek bent naar een gemakkelijke vloer met een prachtige natuurlijke uitstraling, dan is lamelparket een goede keuze.

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht en je hebt binnen 24 uur een reactie.
Whatsapp ons
Een krasvrije vloer
2 januari 2021

Een krasvrije vloer

Bent u op zoek naar een krasvrije vloer, maar weet u niet waar u moet beginnen? Woodstep adviseert u hier graag over!

Lees de blog
Woodstep combideals
26 december 2020

Woodstep combideals

Woodstep levert een alles-in-één oplossing met de combideals in de webshop. Zo heeft u alles wat u nodig heeft in één keer in huis!

Lees de blog
Woodstep parket schuren

Probeer onze prijscalculator

Voorjaarsactie schuren nu van 18,95 voor 14,95 per m² *
Aantal m²
Behandeling
Totaal
0,00
incl. BTW
Volgende stap

* Bekijk de actievoorwaarden

Een scherpe deal met de beste service
Klanten waarderen ons met een 9.6
Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar